Tisková zpráva: Tyrkysová revoluce

Publikováno Rubrika Novinky, Pozvánky na akce, Tiskové zprávy, Z médií

Dobrý den,
rád bych vás informoval o důležitém momentu mé prezidentské kampaně. S potěšením jsem přijal pozvání do Brna, kde se 6.1. od 16:00 odehraje další “summit” na podporu mé kandidatury. Akce začíná před sálem Břetislava Bakaly (Žerotínovo náměstí 6), kde proběhne krátký happening a fotografování, načež se účastníci odeberou dovnitř sálu.
Za zlomový považuji pojem “tyrkysová revoluce”, který začaly v posledních dnech houfně používat stovky dobrovolníků po celé republice a který akcentuje barvu provázející celou mou kampaň. Její počátek se podle všeho odehraje právě v sobotu v Brně, ale již nyní dostáváme informace o tom, že se k brněnské iniciativě v sobotu připojuje také Olomouc, Šumperk, Kutná Hora a další česká a moravská města.
Jsem překvapen a zároveň nebývale potěšen z tohoto rychle se rodícího masového hnutí. Tyrkysová revoluce proto půjde ruku v ruce se statisíci mých volebních novin, které v následujících dnech rozdají tisíce dobrovolníků oděných v barvách mé kampaně v ulicích po celé republice. Souběžně s rostoucí podporou významných osobností veřejného života, zvyšujícím se zájmem médií a obrovskou podporou napříč všemi společenskými vrstvami nabývám oprávněného dojmu, že tato revoluce (míněno v hlavách lidí) skutečně začala.

S přátelskými pozdravy

Pavel Fischer

V Praze 4. 1. 2017

odkaz na video pražského summitu (9.12.) – https://www.youtube.com/watch?v=qHWND_IrxxY